Webshop

Söptei Nagy Rizling Válogatás
26 950 Ft

Söptei Nagy Rizling Válogatás

Limitált kiadású olaszrizling csomagunk, benne Baricska’19, Kertmög’19, Lendület’19, Varázslat’19, Csopaki Kódex’15, Illúzió’15 borainkkal, plusz meglepetésként Söptei Zsolt borász által dedikált ajándék palackkal, díjtalan házhozszállítással 26.950,- Ft áron rendelhető.

A csomag 7 db 750 ml-es palackot tartalmaz.

A rizlingnek kell egy kis palackérlelés, hogy igazán érezni tudjuk a borász kifinomult hangolását. A csomag tartalma Balatonfüred és Csopak ízvilágát hangsúlyozza. Élmény, újdonság, tradíció, maximalitás ízben és térben.

 

Söptei Baricska 2019, 1 palack.
Alkohol tartalom: 13% vol.
“Szeretem, amivel foglalkozom. Szeretem az életet. Ezért is tartom fontosnak, hogy Ti is megismerjétek a helyet, ahol élek. A Baricska dűlőben terem Balatonfüred talán legjobb minőségű szőlője. Limitált, exkluzív, Baricska.”

Söptei Kertmög 2019, 1 palack.
Alkohol tartalom: 13% vol.
“Sajnos lemaradtam, mármint a bírálatról. De az évjárat alatt úgy dolgoztunk, hogy a Kertmög-dűlő önmagában is megállja a helyét. Kódex precizitással, csopaki finomhangolással, körültekintéssel és szeretettel készült e bor.”

Söptei Lendület 2019, 1 palack.
Alkohol tartalom: 12% vol.
“Számomra az olaszrizling borvidékünk lüktető szíve. Ahhoz, hogy napról napra a természet csodája lehessünk, lendületesen kell megélnünk azt a Mostban. A Lendület egy friss, gyümölcsös fajtakaraktert hordozó tartalmas bor, amellyel újra meg újra átélhetjük a szabadság felszabadító érzését.”

Söptei Varázslat 2019, 1 palack.
Alkohol tartalom: 13,5% vol.
„A Varázslat pincészetünk életében 2015 óta egyre erőteljesebben lüktető motor. Évjáratról évjáratra egyre jobban megismerjük egymást. Ennek köszönhetően bor-Isten-ember varázslata eme évjárat is. Varázslat, mert a csoda egyszerűen itt és most történik.”

Söptei Csopaki Kódex 2015, 1 palack.
Alkohol tartalom: 12% vol.
Nagykút olaszrizling, száraz fehérbor, limitált széria, dűlőbor. Illatában és ízében komplex, a terroire-t hangsúlyozó csopaki közepesen testes, harmonikus sav- és alkoholgerincen. A Csopaki Kódex védjeggyel ellátott borok az ország legszigorúbb minőség- és eredetvédelmi szabályainak felelnek meg.

Söptei Illúzió 2015, 1 palack.
Alkohol tartalom: 12% vol.
A gondos ápolásnak és a Nagykút dűlő adottságainak köszönhetően harmonikus csopaki, szép, meghatározó savakkal, az illat elején kicsi palackbukéval, majd egy kis idő múlva szépen feltáruló értékekkel. 2019 WineLovers „Nagy Olaszrizling Kóstoló” második helyezett.


Meglepetés dedikált Söptei olaszrizling 2019, 1 palack.